1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tomb Raider - problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez barman_2000, Marzec 4, 2013.

  1. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    witam, mam problem w pierwszej zagadce po przyplynieciu kutrem do swiatyni i rozprawieniu sie z tym wielkim straznikiem, w pomieszczeniu co jest pelno kosci, odsunalem juz wieko, wyciagnalem do gory taka wielka klatke i zrobilem nia dziure w scianie, teraz mam problem bo nie wiem jak przeskoczyc przez te dziure aby sie przedostac na druga strone, prosze o pomoc bo utknalem a gra mnie zaciekawila ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Trzeba rozkołysac klatke łukiem i wskoczyc na nia z rogu
     
    1 osoba to lubi.
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    z rogu mowisz, ok, na to nie wpadlem, przyciagalem ja stojac na prost i wtedy to nie dzialalo, dzieki
     
  5. RudyHary

    RudyHary Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Środa Wielkopolska, Poland
    Też tam utknąłem. Klatkę podciągnąc do góry czy przy ziemi ma latać? no i z którego rogu? :D

    =====================================================================

    Udało mi się, ale zrobiłem to tak:
    1. Klatka przy ziemi
    2. Wchodzimy na ten jakby balkon nad wejsciem
    3. Na środku balkonu strzelamy z liny do klatki
    4. W dobrym momencie wskakujemy na klatkę
    5. Gdy jesteśmy blisko tej bramy skaczemy i przeskakujemy nad bramą
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ja mam jeszcze jeden problem z grobowcem co jest woda pod pradem, jak to przejsc? przedostalem sie przez te wode podnoszac ten generator lukiem ale dalej nie mam pomyslu jak sie dostac na schody
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    podstawic pod generator tratwe:beguiled:
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  9. Tomek 84

    Tomek 84 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Karlino
    a ja mam problem taki jestem w miejscu w którym jest woda i tam jest wszędzie prąd i nie wiem co zrobić nie mogę przejść na druga stronę nie mogę przyciągnąć łódeczki ;/
     
  10. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock


    dwa up@
     
  11. Samarek69

    Samarek69 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    28
    Punkty za osiągnięcia:
    13
    Miasto:
    Slupsk
    Ja mam problem z dzwonem gdzie trzeba zlamac dwie kolumny z drewna i nie wiem czym mam je zlamac? Prosze o pomoc!
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    z tego co pamietam to trzeba pojedyńczo żaluzje otworzyc
     
  13. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam taki problem polegający na tym że gry dorabiam się wyciągarki od zabitego kolesia (takiego minibossa) po powrocie na Endurance trzeba jej użyc aby przeciągnąc zurawia zawieszonym na nim ładunkiem który potem ma spaść i zrobić dziure w podłodze. Niestety w moim przypadku żuraw się przesuwa ale już nie ładunek który zostaje zawieszony w powietrzu!!! Sciągnołem Titleupdate do gry i nic nie pomogło... Jakieś pomysły?
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    koło tego mini bosa powino lezec ulepszenie do wyciagarki
     
  15. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak Lara to już podniosła....
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    No i strzelasz w ładunek i naciskasz x
     
  17. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nomp tak robie lina się wbija żuraw (ramie na którym jest zawieszone) przesuwa sie a ładunek zostaje...zawieszony w powietrzu
     
  18. gruby_to

    gruby_to Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Szczecin
    hmm trzeba strzelic w line ? nie wiem czy myslimy o tym samym. chcesz rozwalic ta posadzke zeby wejsc do bunkra ?


    a oto moj problem jak plyniemy kutrem do swiatyni zeby uratowac sam. i wychodzimy ze sciany korytarzem wchodzi do komnaty taki wielki samuraj i nieskonczona ilosc zolnierzy pozniej on staje na srodku komnaty i 4 zolnierzy cos przynim robi (rozbieraja go ? ) co trzeba zrobic bo kazda akcja konczy sie smiercia lary :)

    jak by ktos mial problem w tym momencie to trzeba po lewej stronie przejsc po gzymsie, ja juz TB przeszedlem w sumie to 7 godzin grania zeby przejsc na 87%
     
  19. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie to jest misja w której idziemy na endurance po Alexa aby zdobyć narzędzia do naprawy kutra... myśle moze ktoś by poratował savem z ukończonym tym momentem?
     
  20. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    save zapisuje sie automatycznie wiec ciezko bedzie, musialby ktos przed chwila to przejsc i wylaczyc gre, po drugie wyciagarka pozniej tez bedzie potrzebna
     
  21. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nomp problem rozwiazany znalazlem save'a na innym forum akurat po tej misji mam wyciagarke przypisalem save'a do profilu i dziala:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum