1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Wymiana napędu xbox 360 slim dg-16d5s

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez siuras676, Styczeń 23, 2015.

  1. siuras676

    siuras676 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Chciałbym zasięgnąć informacji może ktoś mi pomoże. Mam konsole z uszkodzonym napędem w.w. model zakupiłem dokładnie ten sam nowy DVD drive. Zrobiłem RGH żeby wyciągnąć klucz teraz pytanie w jaki sposób go zapisać do napędu? Próbowałem z jungle flasher mam też x360usb. Napęd jest rozpoznawany w programie. Czytałem tutorial ale nie ma tam wzmianki o tym modelu napędu.
    Czy jest możliwe wrzucenie klucza do tego driva czy nie ma takiej możliwości. Dodam że jest to mój pierwszy kontakt z napędami i flashem do tej pory robiłem tylko RGH. Nie chce robic lt tyljo mie dzialajacy oryginal. Dziękuję z góry za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie da się bez wymiany elektroniki i LTU. BTW - co się stało z napędem?
     
  4. siuras676

    siuras676 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Stara płyta jest uszkodzona ktoś kolo niej coś robił i na zasilaniu jest pełne zwarcie procek je robi... czyli nie da się zaprogramować tego napędu a jeśli by wrzucił jakiś inny napęd i zaprogramowal? Czy to było by możliwe ? Jeśli tak to jaki model był by odpowiedni?
     
  5. Meehoweq

    Meehoweq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Chorzów
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    W tytule mowa o d5s a ty mu z napędem do fata wyjeżdżasz ??
     
Wczytywanie...

Poleć forum