1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

X360 czy nadal warto + pytania dot. internetu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Violence, Kwiecień 23, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Violence

    Violence Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Zastanawiam się nad zakupem Xboxa 360 Slim 4Gb. Wiem że niedługo wychodzą nextgeny i stąd to pytanie. Byłem już użytkownikiem X360, ale jednej z pierwszych wersji - łatwo więc zgadnąć że byłem niezadowolony :tennis: Teraz podobno w slimkach lepiej jest z awaryjnością więc o to się nie martwie...

    Do rzeczy:

    1)Warto nadal kupować X360?
    2)Mam internet Play Online. Czy normalnie mogę udostępnić go dla X360 przez kabel ethernet ? No i jak będzie w grach, da radę pograć multi (myślę głównie o BF3)? Np. korzystając z tego internetu na laptopie mogę spokojnie pograć w CoD'y itp (wiadomo, nie jest idealnie, ale można popykać). Jestem więc ciekawy czy tutaj będą jakieś różnice w stosunku do tego co jest na kompie?
    3)Najtańsza wersja X'a ma 4Gb.. Głównie póki co zależy mi na BF3. Wystarczy to na aktualizacje itp, abym mógł pograć? Oraz czy można później dokupić dysk, jeśli tak to za ile.
    4) Póki co będę grać na nowym tv, ale nie jest mój więc sobie chcę coś do pokoju załatwić. Jak ktoś może coś taniego na przyszłość polecić to będę wdzięczny (najlepiej jakieś 19").

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    1. Tak chyba ze poczekasz na xbox 720 i wydasz na niego ~2000zl ponad
    2. Tak
    3. Tak i tak za 150-250zl
    4. Polecam kupic samsunv lub sony bravia

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. Violence

    Violence Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie nie mam teraz takiej gotówki, możliwe że bym jakoś dociułał te ~2500. Raz się przejechałem na X i sporo kasy poszło w błoto, więc się jeszcze upewnie... Slimki już nie zdychają tak na te RRody? Pytam bo jutro mam zamiar pojechać i kupić konsolke.


    Edit: Orientuje się ktoś po jakim czasie zaczeły wychodzić slimki ? Zawsze można brać teraz x360, a w nextgena zaopatrzyć się w slima :)
     
  5. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Nie maja wgl rrod. Nic im nie jest. Chyba ze utopisz ;) a gdzie kupujesz wawa? I kupujesz przerobionego? Czy nowy ze sklepu?

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. Violence

    Violence Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nowy ze sklepu, sam będę odbierać.. Nawet tym razem nie chcę brać przez internet :D Ostatnie pytanie - nadal jest 1msc xbox live za free na start?
     
  7. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Tego nie wiem :) ale jak kupisz ze sklepu to mozesz nie przerobic.

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jest m-c xblive za free, jak kupisz w sklepie to oczywiscie przerobisz jak chcesz
    LTU - ok 300-350zl
    RGH - 150-200zl
     
    1 osoba to lubi.
  9. Violence

    Violence Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w ogóle nie mam zamiaru przerabiać. Poza tym, chcę grać na multi :p
     
  10. snaperr

    snaperr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    New York, New York, United States
    Na rgh multibda rade tak zwane xlink alternatywa xbox live. A na lt 3.0 xbox live dziala normalnie

    Wysłane z Galaxy SII android 4.1.2 Tapatalk 2
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na RGH jest LiNK (nie xlink) - obsługuje wszystkie gry ,które mają opcję SYSTEM LINK , działa jak dawny X LINK KAI - z tym,że kompa nie trzeba włączać :)
    Tu spis gierek ,które to obsługują, wraz z aktualną liczbą graczy :)
    http://link.jqe360.com/
     
  12. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jedno mi sie w tym temacie nie zgadza,po ostatniej aktualizacji bf juz sie chyba nie miesci na 4gb?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie wiem ile ważą te aktualki, ale Ty chyba masz na myśli DLC ...
    Nawet jeśli braknie miejsca ,to zawsze można pena 32 gb skonfigurować pod konsolą :D
     
  14. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie chodzi mi o zwykle aktualizacje, a jak skonfigurowac takiego pena moglbys dac jakies info?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No w org dashu NXE ,podepnij pena i ustawieniach, pamiec.

    Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
     
  16. piszczala95

    piszczala95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    157
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No sorry ale ja w tym temacie nie ogarniety wiec noc z tego nie rozumiem co napisales :D

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum