1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

x360 komp i monitor

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez marqs75, Grudzień 30, 2008.

  1. marqs75

    marqs75 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z balkonu
    mam ixa kompa i monitor acer sl1916w za kazdym razem gdy chce grac musze przekladac kable z monitora , czy jest jakas zlączka lub rozdzielacz aby ix i komp byl podlaczony?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mr_Bartek

    Mr_Bartek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Czarnolas k. Nysy
  4. dembsky

    dembsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No to ja mam jeszcze pytanie do znawców :)

    Tak jak marqs75 xbla podłączam do monitora i tak samo irytuje mnie ta sprawa z przełączaniem kabli... z tym że u mnie pc to dvi a xbl to vga i teraz pytanie... czy istnieje jakiś taki dyngs co by sprawił abym nie musiał zmieniać odłączać i podłączać kabelków ? Czy to jest kwestia monitora czy jak? bo już się pogubiłem :p
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    skoro masz 2 różne wejścia dla dwóch różnych urządzeń to po co zmieniać. Monitor sam powinien przestawić się na odpowiednie wejście w zależności od tego co włączysz
     
  6. CiApO PoLaNd

    CiApO PoLaNd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dom
    Jak chcesz możesz kupić monitor LCD i podłączasz 3 kabelki tak jak do tv i jedziesz cały czas masz podłączone wiem bo sam tak gram ;] nie trzeba nic kombinować :p
     
  7. dembsky

    dembsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Wszystko fajnie dzięki za cyne ALE....

    Mam lcd ( LG Flatron W2252TQ ) i ogólnie też chodzi o to że gdy mam podłączone 2 kabelki ( jeden dvi drugi vga ) to monitor wyłapuje pierw dvi a później vga więc muszę odpiąć dvi żeby vga chwyciło. Bo też zależy mi na tym aby bez wyłączania komputera, xklocek mógłby być włączony...

    Jakieś inne opcje :)?
     
  8. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    jak masz dvi i vga to w menu monitora powinieneś mieć gdzieś przełączanie źródła sygnału
     
  9. dembsky

    dembsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    O jaaaaa.... faktycznie masz racje :D w sumie nie myślałem w ogóle że takie przełączenie między trybami ( dvi a vga ) jest w ogóle możliwe... Okazuje się że jest :D dzięki wielki :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum