1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox 360 NAGRYWANIE WAŻNE PROSZĘ O POMOC PILNIE!!!!!!!!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ela5329, Lipiec 14, 2010.

  1. ela5329

    ela5329 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE I PROSZĘ O POMOC W KIERUNKU NAGRYWANIA GIER NA XBOX 360 ARCADE:
    POSIADAM TAKOWY SPRZĘT
    DELL GX270
    WINDOWS XP Z DODATKIEM SERVICE PACK 3
    INTEL PENTIUM 4 2.8 GHZ
    KARTA GE FORCE 6200 256MB
    512 RAM
    NAGRYWARKA:TSSTcorp CD/DVDW SH-W162C


    MIAŁEM JUŻ XBOX 360 LECZ GO SPRZEDAŁEM WCZORAJ ZAKUPIŁEM DRUGIEGO W WERSJI ARCADE SZCZERZE NIE WIEM CZYM JEST PRZEROBIONY ZNACZY JAKI IXTREME I NIE CHCE OTWIERAĆ GO SAM PONIEWAŻ BĘDZIE TO WIDOCZNE JUŻ A XBOX JEST W IDEALNYM STANIE TE GRY KTÓRE MAM(KOPIE)CZYTA A SA NA PŁYTACH:TDK,EXTREME,VERBATIM,EMTEC.

    DZIŚ BĘDĘ 1 RAZ NAGRYWAŁ GRĘ I CHCIAŁ BYM WIEDZIEĆ:
    CZY TA NAGRYWARKA SOBIE PORADZI
    JAKIE PŁYTY


    POBIERAM Z NASZEGO FORUM UFC 2010 W PARTACH OCZYWIŚCIE(SPAKOWANE) I CHCIAŁ BYM RÓWNIEŻ INSTRUKCJE JAK POSTĘPOWAĆ ABY NIC NIE ZEPSUĆ,PROSIŁ BYM O INSTRUKCJE KROK PO KROKU BO CZYTAŁEM WIELE NA TEN TEMAT I WIDZĘ ZE NIE U WSZYSTKICH TEN 1 NIBY NIE ZAWODNY SPOSÓB DZIAŁA NAGRYWANIA.
    1 RAZ CHCE SIĘ PODJĄĆ TEGO I NIE CHCE ZEPSUĆ ANI KONSOLI ANI KOMPA SERDECZNIE PROSZĘ O POMOC I Z GÓRY DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA POMOCNA DŁOŃ :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Nagrywarka musi mieć opcję nagrywania płyt DL . Jak sprawdzić jaki masz ixtreme to poszukaj na forum bo jest o tym pełno tematów , o nagrywaniu i płytach do nagrywania również .
     
  4. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    jezeli nie wiesz jaka masz przerobke,to zrob obraz najnowszej gry jaka masz i ktora dziala i sprawdz wave patcherem
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    najpierw to przeczytaj regulamin jak powinien wyglądać temat i twój post i dopiero pisz .
     
  6. ela5329

    ela5329 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja niewiem ktora jest najnowsza tamta babka mowila ze prawdopodobnie jest to iextreme 1.6 bo tamtego co mialem to tez byl 1.6 i czytal tez to wszystko co i ten a chyba najnowsza kopia jaka mam to fifa 10
     
  7. ela5329

    ela5329 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak sprawdzic czy ta nagrywarka posiada ta opcje dl??
     
  8. Dawek

    Dawek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @ela5329

    Też posiadam Dell'a lecz studio 1537 i w nagrywarce nic nie pisze o DL a nagrywa.Płyty na których polecam ci nagrywać gry to Verbatim reszta to loteria może nagra może nie, a ze sprawdzeniem przeróbki jak koledzy wyżej pisali.
     
  9. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Zajrzeć do google i znależć specyfikację techniczną tej nagrywarki ....


    Poza tym temat do usunięcia bo wszystko jest na forum !!! Wystarczy nieco sie wysilić i poszukać a nie robić offtop i jeszcze spamować .


    _
     
  10. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    to czy nagrywarka obsługuje DL sprawdź programem Nero InfoTool
     
  11. Dawek

    Dawek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    albo poprostu próbować nagrać;p
     
  12. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tu masz wszystko: http://xboxforum.pl/iso-f31/
     
Wczytywanie...

Poleć forum