1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

xbox live - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Merci, Grudzień 23, 2011.

  1. Merci

    Merci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    kupilem dzisiaj zdrapke gold na 3 miesiace. po wpisaniu kodu wyskakuje mi zeby podac dane rozliczeniowe. wpisuje je i wyskakuje mi taki błąd:

    "Wprowadzony kod pocztowy nie pasuje do miasta i wojewodztwa lub do ustawien regionalnych, Wprowadz prawidlowy kod pocztowy dla podanego miasta i wojewodztwa lub ustaiwen regionalnych."

    prosze o pomoc bo nie mam zielonego pojecia co robic:/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    musisz wpisać taki jaki jest do tego co tam wpisałeś i miasto z regionu co podałeś
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Konta nie masz na stany czasem??
     
  5. Merci

    Merci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego co wiem zakladalem na wlk brytanie. teraz w ustawieniach regionsalnych zmienilem na polske i dalej mam ten sam blad.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak w wojewodztwach masz wielka brytanie musisz wpisac adres i kod z uk
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    to przez migra byś musiał zmieniać jak nie to musisz sobie jakieś miasto znaleść i kod do niego przez google najlepiej
     
  8. Merci

    Merci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde sory ze jestem natretny, ale mam troche lat i juz z technologia sobie nie radze.Czyli co mam teraz zrobic jak zmienilem w ustawieniach regionalnych na polska i nic wiecej? dziekuje Ci za pomoc
     
  9. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    w konsoli ci nic nie da jak masz konto założone na wielką brytanie. musiałbyś chyba sobie zrobić migracje konta na pl
     
  10. Merci

    Merci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wpisałem adres w wlk brytanii i niby wszystko poszlo,ale jak odpalilem fife i chce zagrac pojedynek to wyskakuje mi komunikat ze nie mam wystarczajacych uprawnien do tego i nie mogę grać:/
     
  11. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    do najnowszej fify 12 jest potrzebne online pass kupisz na allegro
     
  12. Merci

    Merci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie, mam fife 11 i jak mialem darmowy miesiac golda to wpisywalem ten online pass
     
  13. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    ale online pass do fify 11 nie do uzupełnienia golda?
     
  14. Merci

    Merci Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ta online pass do fify11
     
  15. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    napewno w dashu ci pisze ,że masz gold?
     
Wczytywanie...

Poleć forum