1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink do x-a przez router?

Temat na forum 'XLink Kai' rozpoczęty przez Crummy, Kwiecień 16, 2011.

  1. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam pytanie czy można tak zrobić;
    -mieć na kompie włączonego xlinka (komp ma ip 192.168.0.2)
    -xbox podłączony przez router (ip 192.168.0.3)

    Czy będzie chodził xlink? Bo nie mam długiego kabla skrosowanego i pyam się czy w takis sposób by odpaliło?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ping ponizej 30 musi byc nie wazne przez co sie laczysz
     
  4. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A żeby zagrać to ten program cały czas na kompie musi być włączony?
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    tak niestety polecam orginalnego liva raczej bo bedzie malo ludzi do grania na xlinku jak masz nie zbanowana i najnowsza przerobke i dobrze kopie zrobione
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    w xlinka baw sie po banie tak nie warto:)
     
  7. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No nawet jeszcze mam 2ttygodnie golda:)
    A xlinka do dla kolegi się pytam Dzięki za pomoc
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    xlinka nie polecam to duzo roboty i tez podejrzewam ze malo graczy:) i wymagania pingu ponizej 30
     
Wczytywanie...

Poleć forum