1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Xlink pomocy ;)

Temat na forum 'XLink Kai' rozpoczęty przez TyPeK, Czerwiec 25, 2012.

  1. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, mam RGH, zainstalowałem Xlink na komputerze i ustawiłem konfiguracje taką : http://desper.website.pl/360.pl/xlink_konfiguracja.jpg oczywiście wcześniej zarejestrowałem się na stronie XLink Kai: Evolution VII. Global Network Gaming. . Mój problem to że w xlinku piszę Network Reachable : Not Yet. No i nie wiem co mam robić :D proszę o pomoc
    Problem sam znikł nawet nie wiem jak, ale nie wiem i tak co mam zrobić na konsoli żeby się zalogować. Mam wpisać Xlink Kai IP ale nie wiem jakie to IP. Takie samo jakie jest w xlink na kompie czyli Public IP ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    skoro korzystasz z obcych poradników to pytaj na obcych forach, jakbyś korzystał z poradnika zamieszczonego na tym forum nie miał byś potrzeby zadawania pytań
     
  4. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak bym go jeszcze znalazł to bym korzystał. Dzieki
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  6. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bo ty dobry jesteś i to twój nawet. Powinien być w przyklejone tematy w Forum: Xlink Kai, XBslink.
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    daj znać czy pomogło
     
  8. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    po ustawieniu konfiguracji tej co jest w twoim poradniku coś się zepsuło bo Xlink włącza się (wyskakuje to okienko jak by ładowania) i zaraz znika, program jest w prawym dolnym rogu lecz gdy na niego wskazuje myszką znika :/ próbowałem już usuwać i instalować od nowa ale to nie pomogło. Miał ktoś tak kiedyś ?
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    przełącz w ustawieniach z PSSDK na WinPCAP a jak nie pomoże to ściągnij te biblioteki z netu i doinstaluj je ręcznie, wymagany będzie reset PC
     
  10. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie mogę wejść w ogóle w konfiguracje xlinka więc tego nie zmienię. Jakie biblioteki ? jak to zrobić ? :D
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    odinstaluj kaia a potem idź do mojego tutoriala i zacznij od nowa krok po kroku. ech... ;/
     
  12. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zrobiłem już reinstal i dalej to samo. Pobrałem nowego xlinka z twojego toturiala, zainstalowałem i to samo jest :/
     
  13. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    wygoogluj biblioteki winpcap zainstaluj i reset pc, powinno się uruchomić
     
  14. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    "wygoogluj biblioteki winpcap" czyli ? bo nie rozumiem
     
  15. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  16. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wygoogluj haha ale ja jestem tępy ;D
     
  17. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    heh,skoro tak mówisz to nie będę się sprzeczał .
    i jak, pomogło ?
     
  18. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pomogło xlink działa, mam na dysku x-a COD MW3 teraz chciałem się dowiedzieć najważniejszego czyli jak grać z ludźmi przez neta :D
     
  19. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    omg..........
    uruchom xlinka, wejdź w kanał Xbox360>First person Shooter>Modern warfare 3
    w konsoli uruchom grę, wejdź w multiplayer>System link>Join Game i powinna wyświetlać się lista dostępnych hostów.
    przed tym wszystkim sprawdź czy masz Network Reachable "YES" i upewnij się czy zmieniłeś adres MAC w konsoli bo coś mi się wydaje że to przeoczyłeś
     
  20. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    2. W ustawieniach konsoli wchodzimy w:
    SYSTEM>>USTAWIENIA SIECI>>SIEĆ PRZEWODOWA>>SKONFIGURUJ SIEĆ>>USTAWIENIA DODATKOWE

    Mam RGH i nie wiem gdzie coś takiego jest
     
  21. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    mówisz oczywiście o poszukiwaniach adresu MAC ?
    będąc w ustawieniach dodatkowych musisz na krzyżakowym padzie nacisnąć strzałkę w prawo - przejdziesz do ustawień zaawansowanych
     
Wczytywanie...

Poleć forum