1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Fallout 4 zawiesza się po uruchomieniu

Temat na forum 'Pomoc Pytania Problemy' rozpoczęty przez brattanek, Grudzień 14, 2017.

  1. brattanek

    brattanek Ojciec dyrektor Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1443
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Hej,

    Od wczoraj mam problem z odpaleniem Fallout 4 po uruchomieniu gry zawiesza się przed pojawieniem się menu. Po przejściu konsolą w tryb offline wszystko działa. Reinstallacja przenoszenie itp. nie pomagają.




    Podobno problem występuję także u innych jak jest u was? Czy komuś udało się go rozwiązać?
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 14, 2017
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Mam to samo, gra crashuje i wywala do menu Xboxa. Mam tak od zainstalowania aktualizacji. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?
     
  4. brattanek

    brattanek Ojciec dyrektor Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1443
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    W chwili obecnej tylko offline (jak masz płytę)
     
  5. sill34

    sill34 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A coś wiadomo kiedy to naprawią o ile naprawią?
     
  6. petroz

    petroz Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    1134
    Polubienia:
    613
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Trisity
    U mnie to samo. Chwilowe obejście to odłączenie przewodu sieciowego podczas uruchamiania gry, załadowanie save i podłączenie przewodu sieciowego ponownie.
     
  7. brattanek

    brattanek Ojciec dyrektor Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1443
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    W chwili obecnej nic nie wiadomo :/ - wysłałem ticket do supportu bethesda

    Odpowiedz 1
    Nie pomogło

    Odpowiedz 2
    Nie pomogło

    Topic na forum MS https://forums.xbox.com/en-US/thread/b56bb5bf-1dde-4da2-81b9-3ee3e1ce2cd7
     
    Ostatnia edycja: Grudzień 17, 2017
    MasterD23337 lubi to.
  8. urbek

    urbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kobyłka
    U mnie i u córki (gra z modami) wszystko jest ok i było cały czas.
     
  9. brattanek

    brattanek Ojciec dyrektor Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1443
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Xbox One X? Odpalasz z dodatkami?
     
  10. urbek

    urbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kobyłka
    Tak, u córki na X wszystko działa jak trzeba. A co nie powinno się tego robić??
     
  11. goran

    goran Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2016
    Posty:
    516
    Polubienia:
    586
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ma znaczenie czy to zwykły F4 czy wersja goty?
     
  12. brattanek

    brattanek Ojciec dyrektor Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1443
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Kolejna odpowiedz
    Nie działą

    Odpowiedz 4
    Tak więc czekam.
     
    petroz lubi to.
  13. goran

    goran Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2016
    Posty:
    516
    Polubienia:
    586
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    @brattanek@brattanek przez Twoje problemy będzie obsuwa z Fallout 5! ;)

    A tak na poważnie to mam nadzieję, że to poprawią szybciutko bo zamierzałem niebawem ograć w końcu tytuł w wersji goty.
     
  14. brattanek

    brattanek Ojciec dyrektor Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1443
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
  15. freq

    freq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2007
    Posty:
    105
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Trójmiasto
    Rozumiem, że rozmawiacie o wersji GOTY? Bo Normalny F4 działa poprawnie.
     
  16. brattanek

    brattanek Ojciec dyrektor Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1443
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Moja wersja to GOTY - w pudełku podstawka + kod sesson pass. Wiec nie ma roznicy jak np. w wiedzminie 3 gdzie goty przez xbox jest widziany jako inna gra
     
  17. freq

    freq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2007
    Posty:
    105
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Trójmiasto
    Pytałem, bo odpalam swoją cyfrę Fallout 4 i działa normalnie na XOX, żadnego zwisu itp.
    Mam bez dodatków, samą podstawkę
     
  18. brattanek

    brattanek Ojciec dyrektor Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1443
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Łączysz się z Polski?
     
  19. freq

    freq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2007
    Posty:
    105
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Trójmiasto
    Tak z Polski, stałe łącze.
     
  20. dawmak

    dawmak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    U mnie na łączu stałym od Netii zawiesza się po uruchomieniu przy próbie odpalenia menu, na necie udostępnionym z komórki (Orange LTE) działa poprawnie.
     
  21. brattanek

    brattanek Ojciec dyrektor Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1443
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Z tego co wiem problem wystepuje u kilku dostawcu internetu. Podobno badaj ten problem.
     

Wczytywanie...

Poleć forum