1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

JTAG/RGH Pytania i odpowiedzi :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sajdorr, Październik 21, 2011.

  1. Czesiu16

    Czesiu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam posiadam konsole wyprodukowana w grudniu 2007 roku. Chciałbym przerobic swoja konsole na jtag, poniewaz mecza mnie te wszystkie aktualizacje napedu (w dodatku mam hitachi i zawsze musze czekac b.dlugo na nowy soft). Czy jest to mozliwe? Jakie sa mniej wiecej koszta tego? Oraz najwazniejsze: czy majac ten jtag tez trzeba go aktualizowac co jakis czas tak jak jest z softem od c4eva? Czy wystarczy wgrac i niczym sie juz nie trzeba przejmowac? Bardzo dziekuje za odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. secondcitysavior

    secondcitysavior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    150zł? :eek: na allegro masz identyczny programator za 70 zł
     
  4. szuru

    szuru Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Topolno
    te 'nowe slimy' to jaką mają date produkcji?
     
  5. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
  6. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    spi flasher i matrix glitcher
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Może wyjdę na lamusa, ale można skorzystać ze sprzętu znienawidzonego Xecutera ;]
    Cenowo wychodzi podobnie.
    Na początku chciałem uniknąć tego zakupu, ale porównałem ceny + korzyści i chyba zostanę przy TX.
    Co do programatora to jak najbardziej mogę polecić sprzęt Napka.
    To samo co reszta tylko przystępna cena no i made in Poland :p
     
  8. password

    password Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2008
    Posty:
    211
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny śląsk
    biorąc pod uwagę to, że twoja konsola to 2007r i że masz najnowszy dashboard to NIGDY nie osiągniesz JTAG'a na swojej konsoli, a jak nie umiesz czytać to *********aj. Nie ma za co
     
  9. mjetek

    mjetek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też mam tylko jedno pytanie. Posiadam slima z dyskiem 250gb, mam tez dysk przenosny 320gb ale na nim mam inne bardzo wazne dane. Czy bede mogl wrzucac gry z tego dysku przenosnego 320gb na ten od xboxa oryginalny 250 gb ? Bo lipa byla by, jakby ten dysk 250gb byl po prostu bezuzyteczny.
     
  10. klocki22

    klocki22 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Znacie może jakieś osoby z warszawy które instalują to rhg i robią tam wszystko żeby tam wszystko pięknie działało ? I za jaką cenę ;p
     
  11. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Weźcie się nie napalajcie i poczekajcie trochę, bo puki co RGH tylko utrudni Wam życie.
     
  12. klocki22

    klocki22 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
  13. leonheart

    leonheart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    W takim, że w zasadzie mamy wersję testową i zapewne nie wszystko jeszcze działa. Pamietaj też, że w momencie przeróbki RGH tracisz stary dash i nie możesz grać po staremu. Nie wiem jak jest z powrotem na ori nand.
     
  14. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    choćby w updatowaniu GGBuild ;p
     
  15. klocki22

    klocki22 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    A tak mniej więcej ile by to kosztowało ;)
     
  16. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    od 200zl w gore.
     
  17. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    odpalone przed chwilą na jasperze. Wszystko działa, xexmenu, granie z HDD bez płyty, uruchamianie gry z płyty. sprawdzone na batman: arkham city, gears of war 3.. dash 13604
     
  18. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    no i git, ale gry z hdd w jakiej sa postaci?
     
  19. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    ... jeżeli hacked dash jest taki sam na RGH jak i na JTAG więc pomyśl ? :)
    oczywiscie albo wypakowany obraz .iso, albo skonwertowany do GOD
     
  20. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    sprawdzałem skonwertowany do GOD
     
  21. NaPeK

    NaPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    341
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    normalnie jak pod jtaga iso2god
     

Wczytywanie...

Poleć forum